Jak můžeme omezit kontakty ze serveru Facebook nevidíte příspěvek na časové ose

Každý z nás se v seznamu kontakt z Facebook někteří lidé raději držet je ve tmě, pokud jde obsah jste post časová osa. Například vedoucí služby, která je nějakým způsobem našel svůj účet a dal přidatA to, samozřejmě, nemůžete odmítnout. Nebo sestra / velký bratr sledoval každý krok, který uděláte, aby se vydírání materiálu. Nebo dokonce jeden z rodičů (a příkladech může pokračovat). I když jeden z možnosti pro přítel na Facebooku s nimi nebude obtěžovat, aby blokování kontaktů , že může být v případech, jako jsou uvedeny výše, které mají nepříjemné následky. Řešením by bylo omezit kontakty takže můžete vidět, co jste post na Facebooku, s výjimkou obsah webových stránek, budete chtít, aby to veřejnost (Který je k dispozici každý Facebook uživatele).

facebook-omezen

Jak omezit vaši přátelé na Facebooku neuvidí nový vystavený obsah?

  • Po přihlášení na účet Facebook, Klikněte na ikonu Nastavení V pravé horní části stránky a vyberte Nastavení ochrany osobních údajů z nabídky

respektování soukromí nastavení

  • vyberte volbu Blokování z levého menu
  • náhradník Spravovat blokováníV oddíle Omezená Seznam, Klikněte na možnost Upravit seznam (Vpravo)

omezují-kontakty

  • klepněte na tlačítko V tomto seznamu otevřít drop-down menu a zvolte Kamarádi. Poté klikněte na kontakty, které chcete omezit (viz také můžete zadat své jméno Vyhledávání), A poté, co jste hotovi, klikněte na úprava

edit-omezen

A připraven. Omezená osoby nebude vidět pouze obsah, který bude dělat veřejnost (Kromě toho bude mít představu o tom, omezení umístěné vás).

STEALTH NASTAVENÍ - Jak omezit Facebook kontaktů z pohledu časové osy příspěvky

Jak můžeme omezit kontakty ze serveru Facebook nevidíte příspěvek na časové ose

O autorovi

Tajnost

Vášnivý o všem, co znamená gadget a IT, jsem rád, že mohu napsat na stealthsettings.com od 2006 a rád objevuji nové věci o počítačích a macOS, operačních systémech Linux, Windows, iOS a Android.

Zanechat komentář