Jak spustit nový Průvodce nastavením v OS X bez přeinstalace systému

Pokud snteti uživatele OS X a chcete-li změnit uživatelské jméno, Gumák dodaný nebo kontrola systém pracuje správněMůžete to udělat tím, že nutí systém, aby spusťte Průvodce instalací (Setup Assistant), Který je normálně spustit ihned po (re) instalace OS.

setupassistant

Jak vynutit OS X spustit průvodce nastavením znovu bez přeinstalování operačního systému?

  • Systém režim boot single-user (Příkazového řádku) tinanad Press Ctrl + S klávesnice při bootování
  • Po spuštění počítače se systémem příkazového řádku, Zadejte příkaz mount -uw / na mount systém, jak číst / zapisovat (Ve výchozím nastavení je to pouze čtení / pouze)
  • Pak zadejte následující příkazy jeden po druhém, aby odstranit nastavení Systém provádí Spuštění Průvodce počátečním nastavením a na smazat uživatele Chcete-li nahradit:
    • rm - R / Library / Preferences
    • rm - R / Users / uživatelské jméno (Který nahradil uživatelské jméno Váš aktuální uživatelské jméno)
    • rm / var / db / dslocal / nodes /Default/users/user-name.plist (Což opět nahrazen uživatelské jméno se svým uživatelským jménem; například, stealth.plist)
  • potom odstraňte soubor vytvořený OS X po spuštění Průvodce instalací pomocí příkazu rm / var / db /.AppleSetupDone

Po zadání těchto příkazů, restartovat (Použijte příkaz restart) A všimnete si, že Gumák budete normálně nastartovat (pokud jste měli problémy před zavazadlovém prostoru), ale po jeho spuštění znovu spustit průvodce nastavením. Úspěch!

STEALTH NASTAVENÍ - Jak znovu spustit Průvodce nastavením v OS X bez přeinstalování systému

Jak spustit nový Průvodce nastavením v OS X bez přeinstalace systému

O autorovi

tajnost

Zanechat komentář