ADOBE PHOTOSHOP Obnoví se výchozí nastavení

Bezpochyby je lídrem, pokud jde o grafické zpracování si fotografie. Pro nový uživatel začne objevovat Adobe Photoshop, Preference Změna programu a nastavení je normální. Jak je to běžné a už vím, jak je pravděpodobné, vrátí do výchozího nastavení a předvoleb (ty při instalaci) se zkušenostmi po aplikaci.

Dobrou zprávou je, že obě starší verze Adobe Photoshop (CS, CS2, CS2) a Adobe Photoshop CS 5.1, je možné obnovit předvolby a nastavení aplikace zpět na výchozí. Existující v době instalace aplikace.

Jak můžeme obnovit Adobe Photoshop (verze pro Windows)

1. Mějte stiskněte Ctrl + Alt + Shift.

2. Vzhledem tři stisky kláves, klikněte na zkratkaNebo ikonu Photoshop otevřené aplikace. Je vhodnější, aby ddeschidem použití > Všechny programy.

3. Poté klikněte na pro otevření aplikace, uvidíte dialogové okno s dotazem, zda chceme smazat soubor "Adobe Photoshop Nastavení".

Obnovit Photoshop Nastavení

4. Klepněte na tlačítko "Ano"Chcete-li obnovit nastavení Photoshopu.

Chcete-li na vědomí, že pokud kartáčWeby, gradienty, styly a / nebo akce načten do aplikace, nebudou touto resetu.

Metoda testována na cu Adobe Photoshop CS5.1 64-bit.

- Reset Photoshop Předvolby a nastavení.

ADOBE PHOTOSHOP Obnoví se výchozí nastavení

O autorovi

Stealth LP

Zakladatel a editor Stealth nastaveníDatum 2006.
Zkušenosti v operačních systémech Linux (zejména CentOS), Mac OS X, Windows XP> Windows 10 a WordPress (CMS).

Zanechat komentář

Tyto stránky používají Akismet k omezení spamu. Zjistěte, jak jsou vaše údaje komentářů zpracovávány.