Odstraňte „Synchronizace sdílené složky“ z místní nabídky (klikněte pravým tlačítkem)

"Sdílená složka Synchronizace"se objeví v Kontextové menu (nabídka, která se objeví pravým tlačítkem - klikněte na Desktop) na systémy, které nainstalovali Microsoft Office Professional 2010 nebo . Ti, kteří používají Microsoft Office Professional 2007 nebo Microsoft Office 2007 Enterpřevzetí„V místní nabídce najdu„ Synchronizace sdílené složky “pod názvem„Synchronizace složky Groove ”.

stealthsettings.com_015

Tato volba se používá jen velmi málo lidí, a jeho přítomnost v kontextovém menu lze uniknout snadno úpravu registru ().

Zakázat / odebrat sdílené složky Synchronizace kontextové nabídky (pravé tlačítko myši)

1. Otevřít a merem na:

HKEY_CLASSES_ROOTCLSID{6C467336-8281-4E60-8204-430CED96822D}

2. Klikněte pravým tlačítkem na {6C467336-8281-4E60-8204-430CED96822D} a „Přejmenovat“. Dáme takové jméno .remove.{6C467336-8281-4E60-8204-430CED96822D} .

3. Restart (K dispozici pouze v určitých situacích).

stealthsettings.com_016

Pokud chcete aktivovat tuto funkci, stačí smazat znaky do té míry, 2 přidané.

Tutorial testovány Windows 7 Konečný x86 Microsoft Office Professional Plus 2010.

Zakladatel a editor Stealth Settings, od roku 2006 do současnosti. Zkušenosti s operačními systémy Linux (zejména CentOS), Mac OS X, Windows XP> Windows 10 si WordPress (CMS).

Zanechat komentář